Održana akcija "Ispravno odluči"

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/07.12.2013. - ISPRAVNO ODLUCI/MS.JPG

Foto: PU međimurska

Policijski službenici Policijske uprave međimurske, tijekom noći s 6. na 7. prosinca u vremenu od 22 do ponoći u ugostiteljskom objektu „Čavlek“ u Štrigovi, s 7. na 8. prosinca u vremenu od 22.30 do 0.30 sati u ugostiteljskom objektu „Taboo“ u Čakovcu, s 13. na 14. prosinca u vremenu od 23 do 1 sati u ugostiteljskom objektu "Aries" u Svetom Martinu na Muri, te s 14. na 15. prosinca u vremenu od 23 do 1 sati u ugostiteljskom objektu "Maraton" u Donjem Kraljevcu, proveli su preventivnu akciju „Ispravno odluči“.

U suradnji s vlasnicima ugostiteljskih objekta osmišljen je zabavni program uz ponudu bezalkoholnih pića po promotivnim cijenama. U sklopu programa policijski službenici su mladima objasnili ciljeve preventivne akcije, te im podijelili promidžbeni materijal i omogućili da se podvrgnu alkotestiranju.

Cilj ove akcije je odvraćanje mladih od konzumacije alkohola i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, odnosno sprječavanje i smanjenje prometnih nesreća i narušavanja javnog reda i mira. 



Stranica