Osumnjičeni za provalu u Čakovcu i krađe u Palovcu

  • Slika /2021/PP ČAKOVEC - oduzeti predmeti, 11112021/1.jpg
  • Slika
  • Slika

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja

Foto: PU međimurska

 
Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22 i 25-godišnjacima s područja Općine Pribislavec i dvojicom maloljetnika s područja Međimurske županije, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teška krađa.  
 
Naime, između 17. i 18. listopada 2021. godine u Čakovcu, Trnavskoj ulici provalili su u radionu privatnog poduzeća odakle su ukrali razni alat, nekoliko komada akumulatora i pripadajući punjač u vrijednosti više tisuća kuna.

Ukradeni predmeti vraćeni su vlasniku.
 
Nadalje, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su spomenuta dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinila i dva kaznena djela Krađe u Palovcu, Glavnoj ulici gdje su iz dvorišta privatnog poduzeća ukrali su više vrsta metalnih profila u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.
 
Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon