Otkazan ovogodišnji "Sajam sigurnosti i prevencije"

Slika /2019/SAJAM SIGURNOSTI I PREVENCIJE 2019/IMG_7660.JPG

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“ neće se održati  

Foto: Ilustracija

Obavještavamo građane da smo zbog pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19 u Republici Hrvatskoj, te odgovornosti za zdravlje izlagača i posjetitelja odlučili da se ovogodišnji "Sajam sigurnosti i prevencije", koji je planiran za petak 24. rujna 2021. godine u organizaciji Policijske uprave međimurske i uz potporu Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, otkazuje i neće se održati.
 
Za potrebe Sajma, Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, osigurala su razne preventivne materijale, koji će biti raspoređeni na korištenje kroz različite preventivne aktivnosti Policijske uprave međimurske, tijekom rujna i listopada ove godine.

Predstojeće preventivne aktivnosti bit će najavljene putem internetske stranice Policijske uprave međimurske kao i redovnih dnevnih priopćenja za medije te njihova realizacija.
 
Ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svima koji su na bilo koji način pomogli kako bi se ovogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije, uspješno realizirao.

Nadamo se, i budućoj uspješnoj suradnji na sljedećem Sajmu sigurnosti i prevencije.

 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica