Pedesetosmogodišnjak upravljao Opel Corsom pod utjecajem alkohola od 1,92 promila

Slika DANIJELA%20TURK%202019/IMG_8535.JPG

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozač je sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 kuna, uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. siječnja 2021. godine u 16 sati i 35 minuta u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, prilikom nadzora cestovnog prometa policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, zaustavili su Opel Corsu, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 58-godišnji vozač.

Alkotestiranjem je utvrđeno kako je 58-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,92 promila te je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 58-godišnji vozač s područja općine Nedelišće, sankcioniran je izricanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 kuna, uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca. Nakon pravomoćnosti odluke o opisanom prekršaju, vozaču će se dodijeliti i šest negativnih prekršajnih bodova.

Pisane vijesti | Promet i vozila