Pet teških krađa

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto-policija2.jpg

Tijekom noći 27. na 28. rujna, u Svetoj Mariji u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na parkiralištu kod mjesnog groblja originalnim ili sličnim ključem otključao građevinski valjak vlasništvo poduzeća iz Varaždina, odakle je ukrao vodovodne cijevi sa mlaznicama. 

Foto: Ilustracija

Tijekom noći 27. na 28. rujna, u Svetoj Mariji u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na parkiralištu kod mjesnog groblja originalnim ili sličnim ključem otključao građevinski valjak vlasništvo poduzeća iz Varaždina, odakle je ukrao vodovodne cijevi sa mlaznicama. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U razdoblju od 16. do 29. rujna, u Gornjem Kuršancu u Uskoj ulici, nepoznati počinitelj u dvorištu obiteljske kuće provalio je u šupu, te je ukrao felge za bicikl, sanduke piva sa praznim bocama, PGP kablove i razni elektro materijal. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U subotu, 29. rujna oko 16.20 sati, u Čakovcu u Ulici dr. Ivana Novaka, dvije nepoznate muške osobe provalile su u prostorije poduzeća iz Čakovca, te su demontirali radijatore i slomili metalne dijelove ograde stubišta pa ih pripremili za  odnošenje. U dovršenju kaznenog djela spriječeni su dolaskom zaštitara, te su se iz objekta kroz prozor udaljili u nepoznatom pravcu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Za počiniteljima policija intenzivno traga, te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 1. do 30. rujna, u Gornjem Kuršancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je u provalio u vikend kuću, te je ukrao plinske boce i kovčeg sa uljima za motorne uređaje. Potom je pokušao provaliti u susjednu vikend kuću, ali je odustao od  dovršenja kaznenog djela. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U nedjelju, 30. rujna od 8 do 17 sati, u Čakovcu u Ulici ZAVNOH-a, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao zlatni nakit, kožne remene, ručni sat i nalivpero. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica