„Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ – ponovo predana zavidna količina sakupljenih čepova

  • Slika /2019/ČEPOVI  SLIVIJA ŠPICAR/IMG_8278.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Zaposlenici Policijske uprave međimurske već od 2015. godine sudjeluju u humanitarnoj akciji „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“  

Foto: PU međimurska

U petak, 8. studenoga 2019. godine u prostorijama Policijske uprave međimurske načelnik, Ivan Sokač i policijska službenica, Silvija Špicar - koja je zaslužna za inicijativu i organizaciju akcije unutar radnog kolektiva, primili su predsjednika Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emila Vibovića te predali zavidnu količinu sakupljenih čepova.

U proteklih nepunih četiri mjeseca trudom naših zaposlenika prikupljeno je 60 kilograma čepova, pakiranih u dva spremnika i dvije vreće. Akciji su se uključili zaposlenici svih organizacijskih jedinica, od Ureda načelnika Policijske uprave do Policijskih postaja.

Ovo je šesta po redu primopredaja sakupljenih plastičnih čepova, koja traje od 2015. godine. Zaposlenici Policijske uprave međimurske i dalje će nastaviti s potporom humanitarne akcije „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, koja će se provoditi sve dok god bude potrebe za ovu hvalevrijednu aktivnost“ – naglasio je načelnik Policijske uprave međimurske, Ivan Sokač.

Kao i obično, predsjednik Udruge, Emil Vibović zahvalio se na iskazanoj podršci u provođenju ove eko-humanitarne aktivnosti, tim više što u aktivnom članstvu i korisnicima svoje Udruge bilježi i zaposlenike Policijske uprave međimurske. Poziva da i nadalje vrijedno sakupljamo ovu korisnu sirovinu te da u akciju uključimo i druge. Članovi udruge, u znak zahvale policiji odlučili su se priključiti akciji prikupljanja starih baterija, za „Zakladu policijske solidarnosti“.
Također, dodao je da kao građanin prati aktivnosti djelatnika Policijske uprave te je primijetio da je kod međimurske policije evidentno razvijena jedna pohvalna razina svijesti za humanitarne i ekološke aktivnosti u društvu!

U slučaju da tko želi više informacija o akciji ili samoj Udruzi ili se želi još aktivnije uključiti u rad Udruge, može slobodno u svako doba kontaktirati predsjednika Vibovića na broj 091 / 5088 486 ili posjetiti internetske stranice na društvenoj mreži „facebook“.

Pozivamo sve zaposlenike Policijske uprave međimurske da i dalje vrijedno rade na zaštiti prirode i pomaganju potrebitima.
 

Stranica