Pod utjecajem alkohola 44-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine automobilom udario u banderu

Slika /2024/PN Goričan 25032024.JPG

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 44-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1.580 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od tri mjeseci

Foto: PU međimurska

Jučer, 25. ožujka nešto prije 19 sati u Goričanu, 44-godišnji vozač pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,24 g/kg, upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Glavnom ulicom. Pritom brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć), zbog čega je u blagom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem te izletio izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u stup niskonaponske električne mreže. Uslijed siline udara došlo je do kidanja kablova internetske mreže. Mjesto događaja,  uz policijske službenike, osiguravali su i članovi lokalnog DVD-a.

 Dio Glavne ulice u Goričanu od 19:15 do 21 sat zbog obavljanja očevida bio je zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.
 
Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 44-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1.580 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od tri mjeseca.
 

Priopćenja | Promet i vozila