Pojačane aktivnosti na suzbijanju krađa bicikla

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/IMG_7153.JPG

Tijekom navedenih aktivnosti policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su pet ukradenih bicikala

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec proteklog petka, 23. kolovoza 2019. godine proveli su pojačane aktivnosti na suzbijanju krađa bicikla na postajnom području.

Tijekom srpnja i kolovoza ove godine evidentirano značajno povećanje ukradenih bicikala, ponajviše na području grada Čakovca. Protekle godine u navedenom razdoblju evidentirano je 20 krađa bicikala na području Policijske postaje Čakovec, dok je ove godine tijekom srpnja i kolovoza evidentirano 45 krađa bicikla, što predstavlja porast za 125%. Obzirom na iznijete statističke pokazatelje pojačane su aktivnosti na prevenciji i suzbijanju krađa bicikla.

Tijekom navedenih aktivnosti policijski službenici policijske postaje Čakovec na području Orehovice i Kuršanca pronašli su pet bicikala koji su ukradeni na području Policijske postaje Prelog i Policijske postaje Čakovec.

Ujedno, podsjećamo sve naše građane da na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske u glavnom izborniku, rubrici GRAĐANI te potom odabirom kategorije PRONAĐENI BICIKLI, mogu pregledati sve bicikle koji su pronađeni na području naše Županije.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon