Policajci iz Murskog Središća otkrili počinitelje provala u Leskovcu i Vukanovcu

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policija2.jpg

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 43-godišnjak i 21-godišnjak, obojica s područja grada Murskog Središća, počinili kazneno djelo teške krađe. Naime, sumnja se kako su krajem rujna prošle godine u prijepodnevnim satima u Leskovcu, provalili u obiteljsku kuću, vlasništvo 66-godišnjakinje, odakle su ukrali nakit, novac, osobne dokumente i bankovne kartice. Materijalna šteta procijenjena je na oko 8.500 eura.
 
Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 21-godišnjak i 18-godišnjak, obojica s područja općine Nedelišće, počinili kazneno djelo teške krađe. Sumnja se kako su početkom prosinca prošle godine u Vukanovcu, pokušali provaliti u obiteljsku kuću, vlasništvo 53-godišnjakinje, ali u tome nisu uspjeli. Nakon toga provalili su u obližnji gospodarski objekt, odakle su ukrali razni alat i druge predmete. Materijalna šteta procijenjena je na oko 1.500 eura.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon