Policijski službenici PP Mursko Središće otkrili počinitelja provala u Murskom Središću i Vratišincu

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Protiv osumnjičenog 20-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teških krađa, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 20-godišnjak s područja grada Murskog Središća, počinio dvije teške krađe.

Naime, sumnja se kako je krajem rujna ove godine u Murskom Središću, Ulici Sitnice, provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 19-godišnjaka, odakle je potom ukrao prijenosni zvučnik, nekoliko parfema te novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovna kartica. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na oko 800 eura.

Nadalje, istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, također krajem rujna ove godine u Vratišincu, provalio u gospodarskih objekt smješten na dvorištu obiteljske kuće u Ulici Brodec, odakle je ukrao bakreni kotao za pečenje rakije zapremine 100 litara. Materijalnu štetu 66-godišnji vlasnik procijenio je na oko 1.000 eura. 

Protiv osumnjičenog 20-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teških krađa, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon