Policijski službenici PUM-e sudjelovali na humanitarnoj utrci

  • Slika /2020/HOLJEVKA 01032020/20200302_215536.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Drugo mjesto osvojila je policijska službenica Policijske postaje Mursko Središće, Jelena Taradi-Mihalović

Foto: PU međimurska

U nedjelju, 1. ožujka s početkom u 11 sati u organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza i Zaklade policijske solidarnosti, održana je šesta humanitarna atletska utrka "Holjevka - utrka s pogledom na grad".

Više od 700 trkača na dionicama od pet (jedan krug) i 10 kilometara (dva kruga), krenulo je sa zagrebačkog "Mosta slobode“, dok se u cilj utrčalo na popularnom "Bundeku“. Trasa dionice pružala se Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske bratske zajednice, a zbog uzdignutog dijela na samom Mostu slobode trkačima se pružao lijep pogled na Zagreb i Medvednicu.

Širokim gradskim avenijama trčali su policijski službenici, djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu i polaznici Policijske akademije. Obzirom da su policijski službenici izuzeti od kotizacije, simboličnim su iznosom pridonijeli humanitarnoj ideji utrke, te uplatili dobrovoljne priloge Zakladi policijske solidarnosti.

Zapažen rezultat ostvarila je policijska službenica Policijske postaje Mursko Središće, Jelena Taradi-Mihalović osvojivši drugo mjesto u ženskoj kategoriji, i to na duljoj dionici od 10 kilometara. Pehar joj je uručio Željko Prša, zamjenik glavnog ravnatelja policije, te čestitao na sudjelovanju i postignutom rezultatu.

Na ovoj zahtjevnoj utrci Policijsku upravu međimursku predstavljali su i policijski službenici Mario Sever iz Službe kriminalističke policije i Miljenko Vrbanec, načelnik Policijske postaje Mursko Središće.

Čestitamo svim trkačima, posebno našoj Jeleni Taradi-Mihalović.


 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica