Policijskom službeniku Mariju Fundaku dodijeljeno Priznanje i medalja

  • Slika /2021/PP ČAKOVEC - MARIO FUNDAK/A4-0.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Središnji dio svečanosti obilježavanja Dana policije bila je podjela nagrada i priznanja pojedincima i skupinama, koji su se u protekloj godini svojim predanim načinom rada posebno istaknuli

Foto: PU međimurska

Na Policijskoj akademiji u Zagrebu, u srijedu, 29. rujna na blagdan Svetog Mihovila, održano je svečano obilježavanje Dana hrvatske policije.

Domaćini svečanosti koja se i ove godine održala sukladno epidemiološkim uputama, bili su potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović i glavni ravnatelj policije Nikola Milina.

Središnji dio svečanosti obilježavanja Dana policije već uobičajeno bila je podjela nagrada i priznanja pojedincima i skupinama, koji su se u protekloj godini svojim predanim načinom rada posebno istaknuli.

U ime nagrađenih prigodno se obratio voditelj Službe općeg kriminaliteta u Ravnateljstvu policije Ivica Kropek.
„Izazovi s kojima smo se susretali u svom radu bili su vrlo veliki, no, na sreću, ustrajnošću i predanošću svojem policijskom pozivu zajedno smo postigli rezultate koji ne samo da pružaju osobno zadovoljstvo za svakog od nas, već i nadamo se pozitivno utječe na ugled policije pred licem javnosti. Želim naglasiti da ovu nagradu ne smatramo krajnjim dostignućem u svojim profesionalnim karijerama, već, dapače, koristit će nam kao dodatni poticaj u daljnjem nastojanju da sebe, kao i svoje ustrojstvene jedinice, učinimo još uspješnijima i boljima“.

Ispred Policijske uprave međimurske Odlukom ministra unutarnjih poslova RH policijskom službeniku Policijske postaje Čakovec, Mariju Fundaku, dodijeljeno je „Priznanje za kontinuirani doprinos i iznimne rezultate u sprječavanju i otkrivanju kaznenih djela ili njihovih počinitelja“ i medalja MUP-a RH.

Mario Fundak, policijski je službenik Polcijske postaje Čakovec i iznimno je cijenjen među svojim kolegama, dok ga društvena zajednica u kojoj profesionalno djeluje ističe kako jednog od najučinkovitijih i najuzornijih policijskih službenika.

Čestitke kolegi!

Pisane vijesti | Društvo i zajednica