Ponovno zapljene opojnih droga

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Droga/Kanabis2.jpg

U srijedu, 28. studenog, u Pribislavcu u Ulici Antuna Mihanovića, temeljem naloga Županjskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 18-godišnjak. Tijekom pretrage pronađena je zelena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 2,4 grama i vaga za precizno mjerenje.  

Foto: Ilustracija

U srijedu, 28. studenog, u Pribislavcu u Ulici Antuna Mihanovića, temeljem naloga Županjskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 18-godišnjak. Tijekom pretrage pronađena je zelena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 2,4 grama i vaga za precizno mjerenje. Preliminarnim testiranjem oduzete biljne materije dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. Protiv spomenutog mladića podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

U srijedu, 28. studenog u 14.55 sati, u Donjem Kraljevcu u Kolodvorskoj ulici, policijski službenici pristupili su provjeri identiteta za 20-godišnjakinju sa područja Velike Gorice. Prilikom policijskog postupanja od ženske osobe oduzeta je zelena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 46,1 grama i vaga precizno mjerenje. Preliminarnim testiranjem oduzete biljne materije dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. Protiv 20-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.



Stranica