POZIV IZLAGAČIMA - sudjelujte na „Sajmu sigurnosti i prevencije 2021.“

Slika /2019/SAJAM SIGURNOSTI I PREVENCIJE 2019/IMG_7660.JPG

Zahtjeve za sudjelovanje izlagači mogu dostaviti do 26. kolovoza 2021. godine, putem elektroničke pošte Policijske uprave međimurske

Foto: Ilustracija

Policijska uprava međimurska u suradnji s Vijećima za prevenciju Međimurske županije i Grada Čakovca te Gradom Čakovcem, organizira „Sajam sigurnosti i prevencije 2021.“.


Sajam će se održati u petak, 24. rujna 2021. godine u vremenu od 10,00 do 16,00 sati na prostorima Sportsko rekreacijskog centra „Mladost“ u Čakovcu, Športskoj ulici 2.

U slučaju loših vremenskih uvjeta Sajam će se održati u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, u Čakovcu, Športskoj ulici 1.

Stoga, upućujemo poziv svim zainteresiranim izlagačima, našim dosadašnjim i budućim partnerima, koji se u svom djelokrugu rada bave sigurnošću i prevencijom, a zajednički nam je cilj suzbijanje svih oblika nedopuštenih ponašanja, da na vrijeme rezerviraju svoje izlagačko mjesto.

         

Svoje zahtjeve za sudjelovanjem izlagači mogu dostaviti najkasnije do 26. kolovoza 2021. godine, putem elektroničke pošte Policijske uprave međimurske, medjimurska@policija.hr  .

 

Vidimo se u rujnu na sedmom „Sajmu sigurnosti i prevencije 2021.“!

 

 


 

Najave | Društvo i zajednica