POZIV IZLAGAČIMA, sudjelujte na "Sajmu sigurnosti i prevencije 2023."

Slika /2022/SAJAM SIGURNOSTI I PREVENCIJE 2022/IMG_0453.JPG

Sajam će se održati u petak, 22. rujna 2023. godine od 10 do 16 sati na prostorima Sportsko rekreacijske zone "Marina" u Prelogu

Foto: PU međimurska

Policijska uprava međimurska u suradnji s Vijećem za prevenciju Grada Preloga i Gradom Prelogom, organizira "Sajam sigurnosti i prevencije 2023.".
           
Sajam će se održati u petak, 22. rujna 2023. godine od 10 do 16 sati na prostorima Sportsko rekreacijske zone "Marina" u Prelogu.
           
U slučaju loših vremenskih uvjeta Sajam će se održati u sportskoj dvorani Osnovne škole Prelog (Prelog, Trg bana Jelačića 2).
           
Stoga, upućujemo poziv svim zainteresiranim izlagačima, našim dosadašnjim i budućim partnerima, koji se u svom djelokrugu rada bave sigurnošću i prevencijom, a zajednički nam je cilj suzbijanje svih oblika nedopuštenih ponašanja, da na vrijeme rezerviraju svoje izlagačko mjesto.
           
Svoje popunjene prijavnice za sudjelovanjem izlagači mogu dostaviti najkasnije do ponedjeljka, 4. rujna 2023. godine, putem elektroničke pošte Policijske uprave međimurske, medjimurska@policija.hr .
 

Najave | Društvo i zajednica