Poziv na intervju

Slika PU_MA/192 - FOTOGRAFIJE/AUTO POLICIJA.jpg

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

objavljuje

POZIV NA INTERVJU 

KANDIDATIMA/KINJAMA

 

 

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i web stranici Policijske uprave međimurske dana  4. srpnja 2018. godine,  na radno mjesto:

 

1. Policijski tehničar – automehaničar – 1 izvršitelj

ODJEL ZA TEHNIKU

 

koji će se održati dana 11. rujna 2018. godine (utorak) s početkom u 8.00 sati u prostorijama Policijske uprave međimurske, J. Gotovca 7,

 

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.

 

Osobe koje nisu podnijeli pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na oglas.

 

PRAVILA  RAZGOVORA (INTERVJUA)

 

1. Po dolasku na intervju, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.       

 Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom, ne mogu pristupiti na intervju.

 

2. Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

 

Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.

  

Komisija za provedbu oglasa



Pisane vijesti