Pravobraniteljica za djecu posjetila Policijsku upravu međimursku

  • Slika /2022/PRAVOBRANITELJICA - posjet PU međimurskoj/IMG_4065.JPG
  • Slika

Prilikom posjete pravobraniteljice za djecu Policijskoj upravi međimurskoj održan radni sastanak

Foto: PU međimurska

U srijedu, 11. svibnja 2022. godine u radnom posjetu Međimurskoj županiji bila je pravobraniteljica za djecu, gđa Helenca Pirnat Dragičević, kojom prilikom je posjetila i Policijsku upravu međimursku.
 
Prilikom posjeta Policijskoj upravi održan je radni sastanak na kojem je pravobraniteljica upoznata s problematikom stanja sigurnosti i kretanja kriminaliteta s posebnim osvrtom na zaštitu djece te aktualnim projektima koji se provode u međuresorskoj suradnji.
 
Na sastanku su ispred Policijske uprave bili nazočili Vladimir Faber, savjetnik ministra unutarnjih poslova, Ivan Sokač, načelnik Policijske uprave međimurske, Zlatko Baranašić, voditelj Službe kriminalističke policije, Željka Mihoković, policijski službenik za mladež te Maja Odrčić Mikulić, privremena pročelnica Upravnog odjela za civilno društvo, ljudska prava i sport Međimurske županije, Andrea Krznar, županijska koordinatorica UNICEF-ovog programa „Faza III: Testiranje jamstva za svako dijete u Hrvatskoj“ i Ivana Majnarić, voditeljica Odjela za djecu, mlade i obitelj Centra za socijalnu skrb Čakovec.
 
 



 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon