Pravovremenom reakcijom građanin spriječio drskog kradljivca u dovršenju kaznenog djela

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Baner%20PUM-e%20novi.JPG

U događaju 75-godišnjakinja nije ozlijeđena te nije nastala materijalna šteta

Foto: Ilustracija

U utorak, 8. listopada 2019. godine oko 17 sati u Čakovcu, prilikom šetnje Ulicom Vladimira Nazora, 75-godišnjakinji s leđa prišao je nepoznati muškarac te joj iz ruke istrgnuo torbicu u kojoj su se nalazili mobiteli, novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Nakon drske krađe počinitelj se trčeći udaljio s mjesta događaja prema Ulici dr. Ivana Novaka, gdje ga je u bijegu pokušao zaustaviti nepoznati građanin te je tom prilikom počinitelj odbacio ukradenu torbu sa stvarima i pobjegao prema Mlinskoj ulici.

U događaju 75-godišnjakinja nije ozlijeđena te nije nastala materijalna šteta.

Opis počinitelja: muškarac starosti oko 20 godina, slabije tjelesne građe, visine oko 170 cm, smeđe kratke kose, obučen u majicu dugih rukava svijetlo-maslinaste boje i hlače svijetlo smeđe boje, dok je na nogama imao obuvene tenisice svijetlije boje.
               
Policija intenzivno traga za počiniteljem.
               
Zahvaljujemo građaninu na pravovremenoj i hrabroj reakciji, kojom je spriječio počinitelja u dovršenju kaznenog djela te ga molimo da se osobno javi u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192, kako bi se prikupile sve relevantne činjenice o ovom događaju. 

               
Ujedno, mole se i ostali građani koji raspolažu s konkretnim saznanjima o ovom događaju da se jave u najbliži policijsku postaju ili nazovu na prethodno navedeni broj telefona.

 
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon