Prometna nesreća između Gardinovca i Belice

U nedjelju, 23. prosinca oko 18.30 sati, na kolniku županijske ceste između naselja Belica i Gardinovec dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 37-godišnjakinja iz Novakovca, pod utjecajem alkohola od 0,59 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti.  

U nedjelju, 23. prosinca oko 18.30 sati, na kolniku županijske ceste između naselja Belica i Gardinovec dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 37-godišnjakinja iz Novakovca, pod utjecajem alkohola od 0,59 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti. Zbog toga je djelomičnog  prešao na prometnu traku  namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak iz Belice, pod utjecajem alkohola od 0,31 g/kg.  

 U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je 50-godišnji vozač teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju, dok su 37-godišnji vozač i putnici u njegovom automobilu, dijete i 36-godišnjak iz  Dekanovca, lakše ozlijeđeni.

Protiv 37-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica