Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto_policija.jpg

U utorak, 9. listopada oko 18.35 sati, na makadamskom putu kod mjesnog groblja u Sivici,, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, čija je valjanost prometne dozvole je istekla, 49-godišnjak iz Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće.   

Foto: Ilustracija

U utorak, 9. listopada oko 18.35 sati, na makadamskom putu kod  mjesnog groblja u Sivici,, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila  čakovečkih registracijskih oznaka, čija je valjanost prometne dozvole je istekla, 49-godišnjak iz Celina, pod utjecajem alkohola u količini od 0,60 g/kg, nije kretao što bliže desnom rubu kolnika zbog čega je vozilom sišao izvan puta i udario u ukrasno drveće, te  napustio mjesto prometne nesreće. Potom se u 18.45 sati u Celinama u Glavnoj ulici  također nije se kretao što bliže desnom rubu kolnika zbog čega je vozilom sišao izvan kolnika i udario u dvorišnu ogradu.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.               

Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće.



Stranica