Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/promet-razno/Motocikl_H.jpg

U ponedjeljak, 20. kolovoza oko 10.30 sati u Piškorovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 27-godišnjak iz Piškorovca, dolaskom do raskrižja sa ulicama iste važnosti vozilom ušao u raskrižje i skrenuo u udesno te oduzeo prednost prolaza vozaču neregistriranog mopeda s kojim je upravljao  

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 20. kolovoza oko 10.30 sati u Piškorovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 27-godišnjak iz Piškorovca, dolaskom do raskrižja sa ulicama iste važnosti vozilom ušao u raskrižje i skrenuo u udesno te oduzeo prednost prolaza vozaču neregistriranog mopeda s kojim je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i bez zaštitne kacige na glavi, 23-godišnjak iz Piškorovca. Uslijed udara vozač mopeda se prevrnuo i pao je na kolnik.

U Županijskoj bolnici Čakovec ozlijeđenom vozaču mopeda pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju.  

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica