Prometna nesreća u Čakovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska

Slika /2023/Prometna nesreća 28042023.JPG

Vozačica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede utvrditi naknadno i prema tome kvalificirati događaj

Foto:Ilustracija

U petak, 28. travnja 2023.godine oko 21,30 sati u Čakovcu, na raskrižju Športske, Vukovarske i Ulice Jakova Gotovca, dogodila se prometna nesreća, gdje je vozač 19-godišnji vozač s područja općine Nedelišće upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka Športskom ulicom, kojom prilikom je dolaskom do raskrižja s Vukovarskom ulicom, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u njegovo vozilo udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Vukovarskom ulicom upravljala 37-godišnjakinja s područja grada Čakovca.

Nakon udara osobni automobil koji je prouzročio prometnu nezgodu sišao je izvan kolnika, gdje je udario u stup javne rasvjete.

Vozačica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede utvrditi naknadno i prema tome kvalificirati događaj.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon