Prometna nesreća u Strahonincu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/prometna_strahoninec-130920.jpg

Jučer, 13. rujna oko 13.35 sati, u Strahonincu u Čakovečkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila, čakovečkih registracijskih oznaka, 32-godišnjakinja iz Preloga, brzinu kretanja vozila nije prilagodila stanju i osobinama ceste, te atmosferskim prilikama. 

Foto: PU međimurska

Jučer, 13. rujna oko 13.35 sati, u Strahonincu u Čakovečkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila, čakovečkih registracijskih oznaka, 32-godišnjakinja iz Preloga, brzinu kretanja vozila nije prilagodila stanju i osobinama ceste, te atmosferskim prilikama. Zbog toga je u zavoju prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnjakinja iz Strahoninca.

U  prometnoj nesreći 31-godišnja vozačica i putnica iz Strahoninca koji su se nalazili u njezinom vozilu, kao i dijete - putnik iz Murskog Središća koje se nalazilo u drugom vozilu teško su ozlijeđeni, te su zadržani u bolnici na daljnjem liječenju. Također, lakše je ozlijeđeno dijete - putnik iz Mursko Središća.

Protiv 32-godišnje vozačice podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica