Prometne nesreće u Čakovcu i Donjem Koncovčaku

Slika /FOTOGRAFIJE MUP 2021/Promet.jpg

U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Foto: Ilustracija

Za protekla 24 sata na području Policijske uprave međimurske izdvajamo:

1) U ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine oko 8 sati u Čakovcu, na kolniku Vukovarske ulice, 59-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, obilježenom pješačkom prijelazu nije se približavala sigurnosnom brzinom. Zbog toga je vozilom udarila u maloljetnu pješakinju, a koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Ozlijeđena pješakinja naknadno je zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede.
Protiv vozačice pokrenut je prekršajni postupak.
 
2) U ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine u Donjem Koncovčaku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 57-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.
Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 45-godišnjak. Uslijed udara osobni automobil je odbačen izvan kolnika, u polje.

Protiv vozača teretnog automobila pokrenut je prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila