Pronađeni počinitelji provale u automobile u Čakovcu i krađe mobitela iz vlaka

  • Slika /2021/PP ČAKOVEC - 11112021/IMG_2775.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebna izvješća kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja

Foto: PU međimurska

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s područja Općine Kotoriba zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška krađa.
Naime, između 11. i 13. rujna 2021. godine u Čakovcu, u Ulici Travnik, na parkiralištima ispred stambenih zgrada provalio je u četiri osobna automobila, dok je u četiri automobila pokušao provaliti, u čemu nije uspio.  Pritom je iz provaljenih automobila ukrao razni alat, odjeću i sitni novac.
Dio ukradenih predmeta vraćen je vlasniku.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Prelog dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom s područja Općine Kotoriba zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Krađa.  
Utvrđeno je da je 9. kolovoza 2021. godine na vlaku koji prometuje na relaciji Čakovec-Kotoriba, iskoristila spavanje putnika te je ukrala mobilni telefon u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.
Ukradeni telefon vraćen je vlasniku.

Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebna izvješća kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon