Provale u vozila

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/kradja_automobila.jpg

U petak, 13. srpnja od 20.30 do 23.20 sati u Žabniku u Ribičkoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka vlasništvo muškarca iz Hlapičine, te otuđio električni i ručni alat. Potom je nasilno pokušao otvoriti poklopac spremnika goriva, u čemu nije uspio. 

Foto: Ilustracija

U petak, 13. srpnja od 20.30 do 23.20 sati u Žabniku u Ribičkoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka vlasništvo muškarca iz Hlapičine, te otuđio električni i ručni alat. Potom je nasilno pokušao otvoriti poklopac spremnika goriva, u čemu nije uspio. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U subotu, 14. srpnja od 10 do 15.30 sati u Gornjem Hrašćanu kod nasipa uz rijeku Dravu, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka vlasništvo muškarca iz Črečana i ukrao zlatni nakit. Potom je provalio u drugi osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka u vlasništvu muškarca iz Brezja odakle je otuđio sunčane naočale i žestoko piće. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica