Razbojništvo u poslovnici za otkup zlata

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto-policija4.jpg

U Čakovcu u ulici Kralja Tomislava oko 17.25 sati nepoznati počinitelj izvršio je razbojništvo u poslovnici za otkup zlata u vlasništvu trgovačkog društva iz Kastva. Počinitelj je ušao u poslovnicu, te je uposlenoj djelatnici prijeteći pištoljem, naredio da mu preda novac što je ona i učinila. 

Foto: Ilustracija

U Čakovcu u ulici Kralja Tomislava oko 17.25 sati nepoznati počinitelj izvršio je razbojništvo u poslovnici za otkup zlata u vlasništvu trgovačkog društva iz Kastva. Počinitelj je ušao u poslovnicu, te je uposlenoj djelatnici prijeteći pištoljem, naredio da mu preda novac što je ona i učinila. Nakon toga počinitelj se pješice udaljio iz objekta.

Počinitelj bi bio muškarac starosti oko 27.-28. godina, visine oko 170 centimetara, srednje građe, obučen u hlače tamnije boje, crnu majicu dugih rukava, a na glavi je nosio kapuljaču i tamne naočale. Za nepoznatim počiniteljem se intenzivno traga.

 Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica