Regulacija prometa tijekom noćne utrke „Čakovečki noćni cener“

Slika 2018/HOLJEVKA/2.jpg

Za vrijeme trajanja utrke promet će regulirati redari, vatrogasci i policijski službenici te će se vozila i pješaci etapno propuštati

Foto: Ilustracija

Ove subote, 20. lipnja 2020. godine u Čakovcu održat će se utrka pod nazivom „Čakovečki noćni cener“. Petstotinjak trkača u utrci na 5 i 10 kilometara dočekat će najtoplije godišnje doba. Početak utrke predviđen je za 21 sat i 44 minuta kada kalendarski započinje ljeto.

Start utrke je u Zrinsko-frankopanskoj ulici, dok će trkači uči u cilj na Trgu Republike.

Tijekom trajanja utrke promet će regulirati redari, vatrogasci i policijski službenici te će se vozila i pješaci etapno propuštati. Molimo građane i sve sudionike u prometu za strpljenje i oprez zbog velikog broja sudionika te na pozorno praćenje svih uputa redara i drugog službenog osoblja.  
 
Ulice kojima će se odvijati utrka: Zrinsko-frankopanska ulica, Planinarski put, Športska ulica, Ulica Globetka, Ulica braće Graner, Neumannova ulica, Ulica dr. Ivana Novaka, Otokara Keršovanija, Trg Eugena Kvaternika, Ulica kralja Tomislava, Mihovljanska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Ulica Stanka Vraza, Istarska ulica, Ulica Slavka Kolara, Ulica ZAVNOH-a, Ulica dr. Rudolfa Horvata, Ulica Marije Zidarić, Ulica Ivana Gorana Kovačića, Marofska ulica, Svetojelenska ulica, Ulica Franje Punčeca, Ulica Ivana pl. Zajca, Ulica Tome Masaryka, Trg Republike.
 
Zatvorene ulice
  • Tijekom utrke zatvara se Mihovljanska ulica iz smjera Novog Sela Rok, gdje će se vozila preusmjeravati u Športsku ulicu prema Mihovljanu. Promet iz smjera Pribislavca u Ulici bana Josipa Jelačića preusmjerit će se prema Sajmištu kroz Ulicu Aleksandra Schulteissa.


Najave | Promet i vozila