Sakupljeno 200-stotinjak kilograma plastičnih čepova

  • Slika /2022/ČEPOVI 28012022/IMG_3439.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Sakupljanjem plastičnih čepova pomaže se djeci oboljeloj od leukemije i limfoma da nabave skupocjene lijekove

Foto: PU međimurska

U četvrtak, 27. siječnja 2022. godine u prostorijama Policijske uprave međimurske načelnik Policijske uprave Ivan Sokač i policijska službenica Silvija Špicar inicijatorica ove akcije, primili su predsjednika Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emila Vibovića te mu predali veliku količinu sakupljenih čepova.

Uz poštivanje epidemioloških mjera načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač za ovu namjenu upriličio je kratki sastanak gdje su razmijenili informacije o međusobnim pozitivnim iskustvima. Tom prilikom predsjednik Vibović uručio je Zahvalnice udruge za osobe koje se dugoročno uključuju u ovu društveno korisnu akciju. Načelnik Policijske uprave zahvalio je svima koji samoinicijativno i predano donose sakupljene čepove i pune kutije te spremnike postavljene za tu namjenu u svim ustrojstvenim jedinicama.
Unatrag svega par mjeseci od zadnjeg preuzimanja u Policijskoj upravi međimurskoj sakupilo se oko 200-tinjak kilograma čepova. Nešto više nego inače jer su svoj doprinos dali vrijedne kolege iz Uprave za granicu, Ravnateljstva policije MUP-a kao i Interventne jedinice policije, Policijske uprave požeško-slavonske koji su dostavili nekoliko kutija čepova.
              
Sakupljanjem plastičnih čepova pomaže se djeci oboljeloj od leukemije i limfoma da nabave skupocjene lijekove. U slučaju da želite više informacija o akciji ili samoj Udruzi ili se želite još aktivnije uključiti u rad Udruge, možete slobodno u svako doba kontaktirati predsjednika Vibovića na broj 091/5088 486 ili posjetiti stranicu Udruge na društvenoj mreži „Facebook“.
             
Ovaj humanitarni projekt „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, nastavlja se i dalje.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica