Šest teških krađa

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/porvaljena_vrata_10mj.jpg

Tijekom noći s 10. na 11. listopada od 20 do 16 sati, u Šenkovcu u Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj je na parkiralištu kod benzinske postaje provalio u rezervoar kamiona, vlasništvo privatnog prijevoznika iz Šenkovca, odakle je istočio gorivo. 

Foto: Ilustracija

Tijekom noći s 10. na 11. listopada od 20 do 16 sati, u Šenkovcu u Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj je na parkiralištu kod benzinske postaje provalio u rezervoar kamiona, vlasništvo privatnog prijevoznika iz Šenkovca, odakle je istočio gorivo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U petak, 12. listopada od ponoći do 6.30 sati, u Donjem Vidovcu u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, te je ukrao veću količinu cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 12. na 13. listopada, u Štefancu u Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u drvenu baraku vlasništvo muškarca iz Čakovca, te je ukrao motornu pilu, kutnu brusilicu i PVC kanistar sa gorivom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U subotu, 13. listopada od 13.30 do 15.40 sati, u Čakovcu u Ulici Jurja Križanića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ispreturao stvari i ukrao domaći novac i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su opisano kazneno djelo počinili 18-godišnjak iz Pribislavca i maloljetnik iz područja Međimurske županije.

Tijekom noći s 13. na 14. listopada, u Hodošanu u Ulici palih boraca, nepoznati počinitelj je na obiteljskoj kući kroz razbijeno staklo na prozoru otvorio drugi dio prozora i ušao u unutrašnjost, gdje je ispreturao stvari i ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U nedjelju, 14. listopada od 14 do 15, u Čakovcu u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica