Smrtno stradao motociklist

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/motocikl_17032012.jpg

Na državnoj cesti između naselja Palovec i Donji Pustakovec, 17. ožujka oko 16.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Oštećeni 33-godišnjak iz Male Subotice, upravljajući motociklom čakovečkih registracijskih oznaka, u blagom zavoju pretjecao je osobni automobil prometnom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera 

Foto: PU međimurska

Na državnoj cesti između naselja Palovec i Donji Pustakovec, 17. ožujka oko 16.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Oštećeni 33-godišnjak iz Male Subotice, upravljajući motociklom čakovečkih registracijskih oznaka, u blagom zavoju pretjecao je osobni automobil prometnom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, te je motociklom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 28-godišnjakinja iz Hodošana. Nakon udara vozač motocikla i osobni automobil sletjeli su izvan kolnika.

Vozač motocikla od zadobivenih ozljeda smrtno stradao je na mjestu događaja.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena je vozačica osobnog automobila, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena pa je zadržana na daljnjem liječenju.

U vremenu od 16.30 do 19 sati državna cesta na dionici od ulaza u Donji Pustakovec do Svetog Jurja u Trnju (skretanje za Čehovec iz smjera Hodošana) bila je zatvorena za promet. Bez zastoja promet se uz regulaciju odvijao obilaznim pravcima.

Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica