Stanje sigurnosti u proteklih 24 sata

Slika DANIJELA%20TURK%202019/IMG_5548.JPG

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirana je jedna krađa, jedno narušavanje javnog reda i mira, dok prometne nesreće nisu evidentirane

Foto: Ilustracija

Tijekom četvrtka, 28. siječnja 2021. godine na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirani značajniji sigurnosno interesantni događaji.

Što se tiče počinjenja najučestalijih kaznenih djela iz domene imovinskih delikata (krađe i teške krađe), u proteklih 24 sata evidentirana je jedna krađa, dok teške krađe nisu evidentirane. Kazneno djelo krađe dogodilo se u Pušćinama oko jedan sat poslije ponoći. Dvojica nepoznatih počinitelja iz prodajnog prostora benzinske postaje u Čakovečkoj ulici, ukrali su boce piva. Materijalna šteta procjenjuje se na pedesetak kuna.

Glede stanja sigurnosti u cestovnom prometu u proteklih 24 sata na području Međimurske županije nisu evidentirane prometne nesreće, dok je u ranim jutarnjim satima u Vukanovcu evidentiran nalet osobnim automobilom na divljač (srnu), koja je pretrčava kolnik.

Od ostalih sigurnosnih događaja evidentirano je narušavanje javnog reda i mira u Murskom Središću. U srijedu, 27. siječnja oko 23 sata dvojica alkoholiziranih muškaraca u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Sitnice, zbog međusobnih nesuglasice i prethodne netrpeljivosti, najprije su se posvađali, a potom i potukli. U opisanom događaju 28-godišnjak i 29-godišnjak lakše su ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u Županijskoj bolnici Čakovec. Protiv okrivljenog dvojca zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.      

Pisane vijesti