Teška krađa u Belici i Selnici

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/Provaljena_vrata2.jpg

Policijska uprava međimurska, 20. rujna zaprimila je obavijest ženske osobe iz Belice da joj je iz kuće ukraden novac. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 9. rujna od 9.30 do 12.30 sati, u Belici u Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću, te je ukrao domaći i strani novac.  

Foto: Ilustracija

Policijska uprava međimurska, 20. rujna zaprimila je obavijest ženske osobe iz Belice da joj je iz kuće ukraden novac. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 9. rujna od 9.30 do 12.30 sati, u Belici u Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću, te je ukrao domaći i strani novac. Materijalna šteta je procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 19. na 20. rujna od 21.30 do 17 sati, u Selnici u Ulici Ograd, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće provalio u gospodarski objekt, te je ukrao motornu pilu i razne električne kablove. Materijalna šteta je procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica