Teška krađa u Čakovcu i Pušćinama

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_prozor2.jpg

U Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, u razdoblju od 16. do 19. ožujka, nepoznati počinitelj provalio je u skladište-mjenjačnicu poduzeća iz Čakovca, tako da je tjelesnom snagom skinuo stakleni segment prozora, a zatim je ušavši u unutrašnjost objekta iz uredskih prostorija otuđio domaći kovani novac.  

Foto: Ilustracija

U Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, u razdoblju od 16. do 19. ožujka, nepoznati počinitelj provalio je u skladište-mjenjačnicu poduzeća iz Čakovca, tako da je tjelesnom snagom skinuo stakleni segment prozora, a zatim je ušavši u unutrašnjost objekta iz uredskih prostorija otuđio domaći kovani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 

 

U Pušćinama, u Školskoj ulici, s 18. na 19. ožujka od 11 do 6 sati, nepoznati  počinitelj provalio je u prodavaonicu poduzeća iz Varaždina, tako da je podesnim predmetom razbio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći kovani novac te veću količinu prehrambenih proizvoda, alkoholnih pića i slatkiša. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 



Stranica