Teška krađa u Pribislavcu, Belici i Palovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/potrgana-brava.jpg

U petak, 11. siječnja od 11 do 15.30 sati, u Pribislavcu u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj provalio je u podrum i gospodarske zgrade, gdje je ukrao inox sudoper, masivni hrastov stol, kantu za smeće, drvene ljestve i betonske ploče ograde.  

Foto: Ilustracija

U petak, 11. siječnja od 11 do 15.30 sati, u Pribislavcu u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj provalio je u podrum i gospodarske zgrade, gdje je ukrao inox sudoper, masivni hrastov stol, kantu za smeće, drvene ljestve i betonske ploče ograde. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U subotu, 12. siječnja od 8.10 do 9.20 sati, u Belici u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao zlatni nakit, nekoliko para tenisica i mobitele. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U razdoblju od 23. prosinca 2012. do 12. siječnja, u Palovcu u Ulici Marof, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i pomoćne prostorije, gdje je ukrao plinsku bocu, štednjak, kuhalo i razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica