Teške krađe i krađe

Slika /FOTOGRAFIJE_shk/AA Nove/Ilustracije/auto_policija04.jpg

Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske u dane vikenda je evidentirana jedna teška krađa te pet krađa. U dvije krađe je nastala materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u tri krađe šteta manja od 1.000 kuna.   
        
Izdvajamo teške krađe, krađe i računalnu prijevaru
 
1)  U petak, 25. lipnja oko 11 sati u Svetom Križu na benzinskoj postaji, nepoznati počinitelj je ukrao mobitel kojeg je zaboravila vlasnica.
Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.
 
2) U petak, 25. lipnja oko 23 sata je nepoznati muškarac koristio prijevoz taxi vozilom do mjesta Mursko Središće, Ulica Sitnice te je po dolasku do mjesta iskoristio nepažnju vozača i ukrao novčanik iz vozila.
Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.
 
3) Noću, s 25. na 26. lipnja u Donjem Kraljevcu, Kolodvorska ulica, nepoznati počinitelj je u garderobi tvrtke iz ormarića ukrao torbicu s novcem i dokumentima.
Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.
 
4) U subotu, 26. lipnja oko 00,30 sati u Murskom Središću, Ulica Sitnice, na ulici je 53-godišnjak s područja općine Slatina izvadio novčanik i novac te mu je nepoznata osoba iz ruku istrgnula i ukrala novac.
Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.
 
5) U subotu, 26. lipnja oko 15,10 sati u Držimurcu, je na otvorenoj terasi kuće ukrao mobitel uz koji se nalazila i bankovna kartica nakon čega je karticu iskoristio za plaćanje manjih iznosa.
Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.
 
Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon