Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Slika DANIJELA%20TURK%202019/IMG_5548.JPG

Tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije teške krađe i devet krađa

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije teške krađe i devet krađa. Kod jedne krađe materijalna šteta pojedinačno se procjenjuje na više od tisuću kuna, dok se u preostalih osam krađa materijalna šteta pojedinačno procjenjuje na manje od tisuću kuna.
 
Izdvajamo krađu iz stambene zgrade u Donjem Kraljevcu i provalu u obiteljsku kuću u Donjoj Dubravi.
 
U razdoblju od 11. do 14. lipnja u Donjem Kraljevcu, Ulici Gornji kraj, nepoznati počinitelj iz stambene zgrade u izgradnji ukrao je plinski kondenzacijski bojler. Materijalna šteta prema izjavi predstavnika oštećenog poduzeća iz Donjeg Kraljevca procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
U petak, 12. lipnja ove godine u poslijepodnevnim satima u Donjoj Dubravi, Trgu Republike, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 85-godišnjaka, odakle je ukrao motornu pilu i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništ

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon