Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policija2.jpg

Tijekom proteklog vikenda evidentirana jedna teška krađa i dvije krađe

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirana je jedna teška krađa i dvije krađe. Materijalna šteta se kod jedne krađe procjenjuje na više od tisuću kuna, dok se kod druge krađe procjenjuje na manje od tisuću kuna.  
 
Izdvajamo:
 
1) U noći s 7. na 8. travnja 2022. godine u Macincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u spremište trgovine odakle je ukrao više komada plinskih boca. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
2) Policijski službenici Policijske postaje Čakovec zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe poduzeća za upravljanje šumama kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 25. do 28. veljače 2022. godine u šumskom predjelu nedaleko Vularije iščupao iz zemlje i ukrao više desetaka komada pvc kolaca.
Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon