Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/foto pol auti 6.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije teške krađe i devet krađa

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije teške krađe i devet krađa. Materijalna šteta kod šest krađa pojedinačno se procjenjuje na manje od tisuću kuna, dok se kod preostale tri krađe pojedinačno procjenjuje na više od tisuću kuna. Izdvajamo dvije teške krađe u Čakovcu i Kotoribi te krađu u Čakovcu.
 
Čakovec - provala u skladište 
Između 30. kolovoza i 2. rujna 2022. godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj provalio je u skladište, vlasništvo javne tvrtke "HŽ infrastruktura" sa sjedištem u Zagrebu, odakle je ukrao željezne podložne ploče ukupne mase oko 10 tona. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna.
 
Kotoriba - provala u vikendicu
Između 22. kolovoza i 3. rujna 2022. godine u poljskom predjelu zvanom "Mala Tokarica", nedaleko Kotoribe, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu, vlasništvo 71-godišnjaka, odakle je ukrao plinsku bocu i ribolovnu opremu. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.
 
Čakovec - krađa radijatora iz garaže
U nedjelju, 4. rujna 2022. godine u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, Ulici Jurice Muraia, nepoznati počinitelj iz otvorene garaže, vlasništvo 42-godišnjaka, ukrao je uljne radijatore. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
 
Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon