Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Provala 1.JPG

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije teške krađe i sedam krađa

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su  dvije teške krađe i sedam krađa. Materijalna šteta kod četiri krađe pojedinačno se procjenjuje na manje od tisuću kuna, dok se kod preostale tri krađe pojedinačno procjenjuje na više od tisuću kuna. Izdvajamo krađe u Nedelišću i Šenkovcu te tešku krađu u Svetoj Mariji.
 
U Nedelišću ukraden električni bicikl
U četvrtak, 15. rujna 2022. godine u večernjim satima u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj iz dvorišta privatne tvrtke ukrao je električni bicikl. Materijalnu štetu 47-godišnji vlasnik procijenio je na dvadesetak tisuća kuna.
 
U Svetoj Mariji provaljeno u spremište obiteljske kuće   
U noći s petka na subotu (16./17. rujna 2022.) u Svetoj Mariji, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremište uz obiteljsku kuću, odakle ukrao kosilicu i bicikl. Materijalnu štetu 77-godišnja vlasnica procijenila je na nekoliko tisuća kuna.
 
Iz obiteljske kuće u Šenkovcu ukraden mobitel i  novac
U subotu, 17. rujna 2022. godine u večernjim satima u Šenkovcu, Ulici Vinka Žganca, nepoznati je počinitelj iz nezaključane obiteljske kuće ukrao je mobitel i novac. Materijalnu štetu 55-godišnja vlasnica procijenila je na više tisuća kuna.
 
Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon