Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Provala 2.JPG

Tijekom proteklog vikenda na području PU međimurske evidentirane su tri teške krađe te šest krađa

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe te šest krađa. Materijalna šteta kod dvije krađe, pojedinačno se procjenjuje na manje od tisuću kuna, dok se za preostale četiri, pojedinačno procjenjuje na više od tisuću kuna. Izdvajamo tešku krađu u Tupkovcu i krađu u Čakovcu.
 
U Tupkovcu provaljeno u obiteljsku kuću 
U petak, 21. listopada 2022. godine u večernjim satima u Tupkovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 56-godišnjaka, odakle je ukrao razni nakit. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Iz radionice u Čakovcu ukraden razni alat
Između 15 sati u četvrtak, 20. listopada i 7 sati u petak, 21. listopada ove godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj iz radionice, vlasništvo privatnog poduzeća iz Preloga, ukrao je razni električni alat. Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon