Teške krađe i krađe tijekom vikenda

Slika DANIJELA%20TURK%202019/IMG_5548.JPG

Tijekom proteklog vikenda na podrtučju Policijske uprave međimurske evidentirane su tri teške krađe i tri krađe

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe i tri krađe. Pojedinačna materijalna šteta kod dvije evidentirane krađe procjenjuje se na manje od tisuću kuna, dok se kod jedne krađe procjenjuje na više od tisuću kuna.
 
Izdvajamo provalu u obiteljsku kuću u Maloj Subotici te krađu torbice iz kancelarije ugostiteljskog objekta u Domašincu.
 
Teška krađa
           
U petak, 11. rujna 2020. godine između 9 i 13 sati  u Maloj Subotici, Ulici Benkovec, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao muške tenisice, ručni sat, nekoliko prijenosnih uređaja za pohranu podataka (tzv. USB stick), novac te raznu odjeću. Materijalna šteta prema izjavi 35-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Krađa
 
U nedjelju, 13. rujna 2020. godine u večernjim satima u Domašincu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključano spremište, a potom i u nezaključanu kancelariju u sklopu ugostiteljskog objekta, odakle je ukrao torbicu s novcem i bankovnom karticom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Nedugo nakon krađe prolaznik je pronašao odbačenu bankovnu karticu te ju vratio 35-godišnjem vlasniku. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon