Teške krađe i krađe tjekom proteklog vikenda

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Provala 2.JPG

Na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri teške krađe, od čega dvije u pokušaju te pet krađa

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su četiri teške krađe, od čega dvije u pokušaju te pet krađa. Materijalna šteta kod jedne krađe, pojedinačno se procjenjuje na više od tisuću kuna, dok se kod preostale četiri, pojedinačno procjenjuje na manje od tisuću kuna. Izdvajamo tešku krađu u Novakovcu i krađu u Čakovcu.
 
U Novakovcu provaljeno u obiteljsku kuću 
Između 16. kolovoza i 29. listopada ove godine u Novakovcu, Brodarskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 70-godišnjaka, odakle je ukrao razne tekstilne predmeta. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na nekoliko stotina kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Na željezničkom kolodvoru u Čakovcu ukraden bicikl            
U četvrtak, 27. listopada 2022. godine u poslijepodnevnim satima na Željezničkom kolodvoru Čakovec, u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj iz stalka za bicikle ukrao je zaključani bicikl, vlasništvo 23-godišnjaka. Materijalna šteta prema izjavi vlasnika procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon