Teške krađe iz vozila

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/kradja_automobila2.jpg

U Čakovcu, Trg Eugena Kvaternika, na parkiralištu tijekom noći s 1. na 2. kolovoza nepoznati počinitelj razbio je bravu na suvozačevim vratima osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 32-godišnjaka iz Pribislavca. 

Foto: Ilustracija

U Čakovcu, Trg Eugena Kvaternika, na parkiralištu tijekom noći s 1. na 2. kolovoza nepoznati počinitelj razbio je bravu na suvozačevim vratima osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 32-godišnjaka iz Pribislavca. Nakon toga iz osobnog automobila otuđio je novčanik u kojem se nalazilo nekoliko tisuća kuna, jedan mobitel, jedne zlatne naušnice i sunčane naočale, sve u vlasništvu oštećenog. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Čakovcu, Teniski trg, na parkiralištu 1. kolovoza od 17 do 19 sati nepoznati počinitelj nasilno je spustio prozor na suvozačevim vratima, koji je djelomično bio spušten, na osobnom automobilu čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjakinje iz Čakovca. Kroz nastali otvor nepoznati počinitelj otvorio je vrata te je iz unutrašnjosti otuđio žensku torbicu s novčanikom, te osobne dokumente oštećene. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica