Teške krađe u pokušaju

U Čakovcu, u Ulici žrtava fašizma, 8. ožujka od 15.15 do 16.15 sati, nepoznati počinitelj je u krugu poduzeća provalio u nekoliko teretnih automobila vlasništvo više osoba, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je ušavši u unutrašnjosti ispreturao stvari, ali ništa nije otuđio. 

U Čakovcu, u Ulici žrtava fašizma, 8. ožujka od 15.15 do 16.15 sati, nepoznati počinitelj je u krugu poduzeća provalio u nekoliko teretnih automobila vlasništvo više osoba, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je ušavši u unutrašnjosti ispreturao stvari, ali ništa nije otuđio. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  

U Goričanu, u Školskoj ulici, s 10. na 11. ožujka od 18 do 8 sati, nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je ušao u unutrašnjost odakle nije ništa otuđio. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  



Stranica