Teške krađe u Štefancu i Gradiščaku

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/baraka_vrata.jpg

Tijekom noći s 19. na 20. kolovoza u Štefancu, u Ulici braće Radića, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije gospodarske zgrade obiteljske kuće odakle je iz kokošinjca ukrao purane, a iz susjedne prostorije bakrene ploče. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja   

Foto: Ilustracije

Tijekom noći s 19. na 20. kolovoza u Štefancu, u Ulici braće Radića,  nepoznati počinitelj provalio je u prostorije gospodarske zgrade obiteljske kuće odakle je iz kokošinjca ukrao purane, a iz susjedne prostorije bakrene ploče.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U ponedjeljak, 20. kolovoza od ponoći do 14.30 sati, u Gradiščaku, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Donjeg Koncovčaka, te je ukrao televizor, slike, zvučnike, gramofonske ploče i alkoholna pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica