Tri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/ducan_10mj.jpg

U Pribislavcu u Industrijskoj ulici, 3. kolovoza oko 22.50 sati, nepoznati počinitelj prerezao je žičanu ogradu dvorišta privatnog poduzeća iz Nedelišća. Kroz nastali otvor počinitelj je ušao u dvorište, iz kojeg je otuđio više komada drvenih paleta i ploča iverice. Prilikom odlaska počinitelj je otvor prikrio vezivanjem žice, te se 8. kolovoza u 18.50 sati ponovno vratio te  

Foto: Ilustracija

U Pribislavcu u Industrijskoj ulici, 3. kolovoza oko 22.50 sati, nepoznati počinitelj prerezao je žičanu ogradu dvorišta privatnog poduzeća iz Nedelišća. Kroz nastali otvor počinitelj je ušao u dvorište, iz kojeg je otuđio više komada drvenih paleta i ploča iverice. Prilikom odlaska počinitelj je otvor prikrio vezivanjem žice, te se 8. kolovoza u 18.50 sati ponovno vratio te je kroz otvor ušao u dvorište, odakle je ponovno otuđio više komada ploča iverice.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Gornjem Kraljevcu, u Poljskoj ulici, s 7. na 8. kolovoz nepoznati počinitelj je nasilno potiskivanjem otvorio ulazna vrata kafića koji se nalazi u objektu nogometnog kluba. Iz unutrašnjosti počinitelj je otuđio manju količinu hrvatskog novca i 10-tak boca piva.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Peklenici, u Čakovečkoj ulici, s 7. na 8. kolovoz nepoznati počinitelj je nasilno otvorio stražnja vrata na ugostiteljskom objektu u vlasništvu privatnog poduzeća iz Peklenice, a zatim je u unutrašnjosti iz registar kase i juke-boxa otuđio manju količinu hrvatskih kuna.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica