Tri teške krađe

U razdoblju od 7. do 9. listopada, u Štefancu u Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao razne slatkiše, napitke i pribor za jelo.  Materijalna   

 U razdoblju od 7. do 9. listopada, u Štefancu u Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao razne slatkiše, napitke i pribor za jelo.                                                        

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U utorak, 9. listopada od 14 do 17 sati, u Domašincu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je sa prozora obiteljske kuće skinuo mrežu za komarce i provukao ruku kroz dio prozora koji je bio otvoren na kip, te je otvorio drugi dio prozora i ušao u obiteljsku kuću gdje je ukrao zlatni nakit.

 Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U razdoblju od 2. do 8. listopada, u Podturnu u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u napušte prostorije poduzeća iz Čakovca, te je ukrao plamenik za  loživo ulje, cilindar pluga i pumpu za točenje goriva.

Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica