Tri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/porvaljena_vrata_10mj.jpg

U razdoblju od29. prosinca 2012. do 4. siječnja, u Turčišću, nepoznati počinitelj je na jezeru u krugu privatnog poduzeća iz Peteranca provalio u plovni bager, te je ukrao kutiju sa raznim alatom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  

U razdoblju od29. prosinca 2012. do 4. siječnja, u Turčišću, nepoznati počinitelj je na jezeru u krugu privatnog poduzeća iz Peteranca provalio u plovni bager, te je ukrao kutiju sa raznim alatom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U nedjelju, 6. siječnja od 7.15 do 8.30 sati, u Palovcu u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao domaći i strani novac, razne dokumente i zlatni nakit.

 Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U razdoblju od 4. do 6. siječnja, u Selnici u Ulici Ograd, nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt, gdje je ukrao aluminijske kotače, glavu motora i električnu instalaciju za osobno vozilo, te električni trimer.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica