Trojac osumnjičen za tešku krađu

Slika /DANIJELA TURK 2019/IMG_5548.JPG

Sumnja se da su provalili u skladište, vlasništvo javne tvrtke "HŽ infrastruktura" sa sjedištem u Zagrebu, odakle su u nekoliko navrata ukrali veću količinu podložnih željeznih ploča

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 30-godišnjak, 27-godišnjak i 20-godišnjak, svi s područja općine Pribislavec, počinili kazneno djelo teške krađe.
           
Naime, sumnja se kako su krajem kolovoza ove godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provalili u skladište, vlasništvo javne tvrtke "HŽ infrastruktura" sa sjedištem u Zagrebu, odakle su u nekoliko navrata ukrali veću količinu podložnih željeznih ploča. Materijalna šteta procijenjena je na oko 30.000 kuna.
           
Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec, pronašli su dio ukradenim željeznih ploča te ih vratili odgovornoj osobi oštećene javne tvrtke.
           
Protiv osumnjičenog trojca podnijet će se posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon